هوشمند سازی ساختمان یکی از مباحث مطرح در کشورهای پیشرفته می باشد که در کشور ما نیز با توجه به بالا رفتن هزینه های انرژی و تمایل جامعه به بهره گیری از انرژی های نو ، مورد توجه قرار گرفته است.
اینترنت اشیاء (IoT) در موتورخانه
اینترنت اشیا (IoT) شیوه تعامل ما با محیط را متحول کرده است ، موتورخانه نیز به عنوان یکی از بخشهای حیاتی ساختمان از این قاعده مستثنی نیست.با استفاده از اینترنت اشیا، قادریم مصرف انرژی خود را بهینه کرده و هزینه های تعمیر و نگهداری را کاهش دهیم. در یک کلام اینترنت اشیاء “کارایی کلی موتورخانه” را بهبود میدهد.
در حالت کلی سنسورهای اینترنت اشیا را می توان در قسمت های مختلف موتورخانه ، از جمله مسیرهای عبور سیال، پمپ ها و شیرها نصب کرد. این حسگرها اطلاعات دما، فشار و نرخ جریان را به شکل بلادرنگ جمعآوری کرده و سپس به یک سیستم کنترل مرکزی منتقل میکنند. این دادهها برای شناسایی روندها و الگوها تجزیه و تحلیل میشوند و امکان نگهداری پیشبینی و تشخیص زودهنگام مسائل بالقوه را فراهم میکنند.
همچنین می توان ایده ترموستات های هوشمند را به سیستم اضافه کرد: با اضافه کردن رله و قطعات مشابه به سیستم کنترل مرکزی امکان نظارت و کنترل از راه دور موتورخانه فراهم میشود. این بدان معناست که ساختمان ها میتوانند سیستمهای گرمایشی و سرمایشی خود را بر اساس سطح اشغال و الگوهای آبوهوا تنظیم کنند و اتلاف انرژی و هزینهها را کاهش دهند.
علاوه بر این، دیگهای مجهز به اینترنت اشیا می توانند به طور خودکار خروجی خود را بر اساس تقاضا تنظیم کنند و مصرف انرژی را بهینه کنند. این نه تنها هزینه های انرژی را کاهش می دهد، بلکه طول عمر دیگ را نیز افزایش می دهد.
در یک کلام، استفاده از اینترنت اشیا در موتورخانه، نحوه مدیریت سیستم های گرمایش و سرمایش را تغییر داده است. با استفاده از دادههای بلادرنگ و تجزیه و تحلیل پیشبینیکننده، ساختمان ها میتوانند مصرف انرژی خود را بهینه کنند، هزینههای تعمیر و نگهداری را کاهش دهند و کارایی کلی را بهبود بخشند.
2 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید
سلام من نیاز به مشاوره در خصوص سیستم سختی گیر موتورخانه ها و پیش تصفیه آب ورودی به ساختمان و سیستم کنترل تاسیسات مکانیک مباشم
محل پروژه گیلاوند شهر دماوند میباشد
سلام روز بخیر لطفا با شماره 02188909239 تماس بگیرید
متشکرم